#
Novice
Na Miklavžev večer svoja vrata odpira dolgo pričakovani otroški safari park v prostorih Namanove v Slovenj Gradcu
Minuli konec tedna so se na 16. memorialu Danila Gostenčnika v dvoranskem nogometu pomerile mlajše selekcije klubov iz Slovenije in tujine.
S PU Celje so nam pravkar poslali fotografije osumljencev, ki so jih med krajo bankomata posnele varnostne kamere.
V Splošni bolnišnici Slovenj Gradec so predstavili novo pridobitev, ki je namenjena ambulantnim pacientom za lažjo organizacijo čakalnih vrst.
Med desetimi najvplivnejšimi pravniki v letošnjem letu je tudi državna sekretarka na Ministrstvu za pravosodje dr. Dominika Švarc Pipan, sicer Korošica. Ostali pravniki, ki se po mnenju strokovne in splošne javnosti uvrščajo v najvplivnejšo deseterico, so po abecednem redu Miro Cerar, Klemen Jaklič, Vlasta Nussdorfer, Vasilka Sancin, Miha Šepec, Lucija Šikovec Ušaj, Andraž Teršek, Jurij Toplak in Verica Trstenjak.
Na avstrijskem Koroškem bodo v znak podpore boju proti nasilju nad ženskami od danes do 10. decembra vse javne stavbe osvetljene oranžno.
V popoldanskih urah je policija na območju Maribora prijela še preostale tri osumljence, ki so v noči na ponedeljek z eksplozivom ukradli bankomat v Pliberku.
Policija naj bi enega izmed storilcev že prijela, ostali so še na begu.
Na območju Mežice potekajo aktivnosti za izsleditev storilcev, ki so ponoči v Pliberku s pomočjo eksploziva ukradli bankomat. Policija opozarja občane,naj bodo previdni in pozorni na neznane osebe.
Obsežna iskalna akcija, v katero so poleg policije vključeni tudi gasilci in gorski reševalci, je stekla že včeraj, a do zdaj pogrešanega upokojenega zobozdravnika še niso našli.
Avtobusu podjetja Nomago, ki je potnike peljal iz Črne na Koroškem v Ljubljano, sta na avtocesti odpadli kolesi. Tragedijo je preprečila voznikova hitra in ustrezna reakcija.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes